学生综合素质培养与拓展>>科研训练>>学术讲座: Exercise Machines: Life in the Epoch of Social Systems (运动机器:系统论视野下的当代文化批评)

【课外学习项目】】→【科研训练】→学术讲座: Exercise Machines: Life in the Epoch of Social Systems (运动机器:系统论视野下的当代文化批评)

科研训练  加入时间:2017/6/19 14:23:40  发布:    点击:218

时间:2017年6月21日(星期三)  13:30

地点:石湖校区外国语学院楼(C2号楼)308会议室

讲座人: Mark Seltzer, UCLA professor of English (美国加州大学洛杉矶校区英文系教授)
    讲座时间:2017年6月21日 (周三)下午13:30
    讲座地点:石湖校区外国语学院楼(C2号楼)308会议室
    附:讲座人简介
    Mark Seltzer is Evan Frankel Professor of Literature and Distinguished Professor in the Department of English at UCLA. His research and teaching focus on American literature, contemporary studies, systems theory, and media studies. He has worked extensively on the problem of violence in modern society and modern art, and currently is writing on the practices and aesthetics of suspense today. He has previously taught at Cornell, and at the Free University and the Humboldt University in Berlin; he has been a visitor at Harvard and at Stanford, at Cologne University in Germany and at Keio University in Tokyo, and at the Max Planck Institute in Berlin. He is author of several books, including Serial Killers: Death and Life in America’s Wound Culture, and Henry James and the Art of Power. His most recent book is The Official World (Duke University Press, 2016). A new edition of his book Bodies and Machines appeared in 2015 (Routledge).
    Mark Seltzer,美国加州大学洛杉矶校区(UCLA)英语系教授,Evan Frankel讲席文学教授,英语系杰出教授。至今有五部重要专著,包括负有盛名的 The Official World (Durham and London: Duke University Press, 2016)、Bodies and Machines (New York and London: Routledge, Taylor & Francis, new edition, 2005),后者于2015年出新版。在世界学界享有很高声誉,在斯坦福、普林斯顿、西北大学、首尔大学、京都大学和复旦大学等地做过专题演讲。